Traditionele Thaise Massage.

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van genezing die afkomstig is uit de tijd van Boeddha. Thaise massage technieken wijken af van de westerse massage, die door sommigen is beschreven als een soort passieve yoga. De Thaise methode maakt gebruik van twee primaire procedures; de toepassing van diepe, consistente druk om specifieke zenuwen, pezen en lichaamsdelen en een breed scala aan passieve stretch bewegingen manipuleren het skelet om een evenwicht te vinden tussen de functies van het lichaam. De theoretische basis van de traditionele Thaise massage ligt in de theorie van de energielijnen die door het lichaam lopen. Van de 72.000 energie lijnen, ligt het accent op tien grote lijnen. Werken aan deze belangrijke acupressuur punten waarlangs de energielijn loopt helpt om blokkades op te heffen die het mogelijk maakt vrije stroom van energie door het lichaam te bevorderen. Thaise massage technieken tonen de kennis van de innerlijke werking van het lichaam dat is in de praktijk is ontwikkeld gedurende eeuwen. In de Thaise yoga massage worden niet alleen de handen gebruikt, maar ook de voeten, onderarmen, knieën en ellebogen. Het effect van Thaise massage is uniek en ontspannen. Het lichaam herwint flexibiliteit en gemak van de beweging en een rustige alertheid.
Spanning en toxische stoffen komen vrij uit de gewrichten, spieren en bindweefsel.

Voordelen van de Thaise Massage technieken Thaise massage is gebruikt voor eeuwen in Thailand voor de behandeling van degeneratieve voorwaarden en bevordering van welzijn. Deze oude vorm van therapie is voor jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond. Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid. De voordelen van Thaise massage zijn grenzeloos. Thaise massage verhoogt bewustzijn, bevrijdt blokkades in de energiestroom, stimuleren van het
zenuwstelsel, verlicht pijn en spierspanning, verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen, versterkt en verjongt het lichaam, verbetert de circulatie van het bloed en lymfe, verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn bijstaan bij afweging van lichaam en geest. Thaise massage helpt de verwijdering van afvalstoffen en toxische puin verzameld van fysieke en emotionele belasting. Thaise massage technieken kan bijzonder nuttig zijn in verlichting van hoofdpijn, migraine, artritis, whiplash pijn, verlamming, gevoelloosheid en rugpijn.

 

Thaise Ontspanning Massage (aromatherapie massage).

Aromatherapie massage maakt gebruik van essentiële oliën, afkomstig van planten die van invloed kunnen zijn op je humeur en verlichting van pijn. In massage aromatherapie, worden etherische oliën gemengd met een basis olie zoals zoete amandel, abrikoos, of grapfruit olie. De massage therapeut gebruik maximaal vijf oliën in een mengsel en kiest de oliën op basis van wat je nodig hebt. Een ontspannende massage aromatherapie zou bijvoorbeeld samengesteld kunnen zijn van lavendel of bergamotolie, terwijl een massage voor pijnlijke spieren op basis van pepermunt en eucalyptus zijn.
Etherische oliën zijn vluchtige, sterk geconcentreerde plantenextracten, die afkomstig zijn van bladeren, schors, wortels, zaden harsen en bloemen. Ze kunnen ook worden gebruikt in hydrotherapie baden, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.
Aromatherapie moet niet worden verward met geurstoffen of parfum oliën. Geurstoffen zijn vaak gemaakt van chemicaliën en er ontbreken de eigenschappen van etherische oliën. Dus alleen maar omdat iemand een licht geurende kaars maakt het niet aromatherapie!

 

 

Thai Spa Ontspanning Massage.

Dit is een behandeling waarbij het totale lichaam wordt gereinigd met
behulp van de kruidensauna, verwijderen huid schilvers met natuurlijke
producten en het masseren met aromaoliën.
De behandeling ziet er als volgt uit
:

  • Kruidenstoomsauna ( Thaise kruiden )

  • Huid scrub (suiker of zeezout of Thaise kruiden scrub) en het verwijderen van oude huid schilvers

  • Lichaam douchen

  • Thaise spa massage met aroma olie (daarna lichaam relaxen)

 

 

Thai Spa Ontspanning Dulax.

Body Wraps zijn ontworpen ter verbetering van het uiterlijk van de huid door het lichaam te ontdoen van overtollige vloeistoffen en toxinen. De voordelen van Body Wraps kunnen zijn ontgiften, het stimuleren van het lymfesysteem en metabolisme en huidverstrakking.

De elastische doeken absorberen en te helpen verwijderen overtollige lichaamsvocht en toxines. De doeken zijn gewikkeld en creëren een thermische deken dat zweten bevordert en helpt bij het afstoten van overbodige lichaamsvloeistof (de vloeistof tussen de kleine ruimtes van lichaamsweefsels).
Body wrap, zijn natuurlijke etherische oliën en zee zout en kunnen ook worden gebruikt in de dagelijkse spa die bijdragen tot het verzachten van de huid. Er kan soms direct resultaat worden gerealiseerd. Omdat toxines en andere lichaamsvloeistoffen uiteindelijk opnieuw ophopen, dient dit dus regelmatig herhaald worden voor een beter resultaat op lange termijn.

De behandeling ziet er als volgt uit

  • Kruidenstoomsauna ( Thaise kruiden )

  • Huid scrub (suiker of zeezout of Thaise kruiden scrub) en het verwijderen van oude huid schilvers

  • Lichaam masker en body wrap (natuurlijke mud en eucalyptus)

  • Lichaam douchen

  • Thaise spa massage met aroma olie (daarna lichaam relaxen)