Massage, goed voor uw gezondheid,

No erotic massage

 

Traditionele Thaise Massage.

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van genezing die afkomstig is uit de tijd van Boeddha. Thaise massage technieken wijken af van de westerse massage, die door sommigen is beschreven als een soort passieve yoga. De Thaise methode maakt gebruik van twee primaire procedures; de toepassing van diepe, consistente druk om specifieke zenuwen, pezen en lichaamsdelen en een breed scala aan passieve stretch bewegingen manipuleren het skelet om een evenwicht te vinden tussen de functies van het lichaam. De theoretische basis van de traditionele Thaise massage ligt in de theorie van de energielijnen die door het lichaam lopen. Van de 72.000 energie lijnen, ligt het accent op tien grote lijnen. Werken aan deze belangrijke acupressuur punten waarlangs de energielijn loopt helpt om blokkades op te heffen die het mogelijk maakt vrije stroom van energie door het lichaam te bevorderen. Thaise massage technieken tonen de kennis van de innerlijke werking van het lichaam dat is in de praktijk is ontwikkeld gedurende eeuwen. In de Thaise yoga massage worden niet alleen de handen gebruikt, maar ook de voeten, onderarmen, knieën en ellebogen. Het effect van Thaise massage is uniek en ontspannen. Het lichaam herwint flexibiliteit en gemak van de beweging en een rustige alertheid. Spanning en toxische stoffen komen vrij uit de gewrichten, spieren en bindweefsel.

Voordelen van de Thaise Massage technieken
Thaise massage is gebruikt voor eeuwen in Thailand voor de behandeling van degeneratieve voorwaarden en bevordering van welzijn. Deze oude vorm van therapie is voor jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond. Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid. De voordelen van Thaise massage zijn grenzeloos. Thaise massage verhoogt bewustzijn, bevrijdt blokkades in de energiestroom, stimuleren van het zenuwstelsel, verlicht pijn en spierspanning, verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen, versterkt en verjongt het lichaam, verbetert de circulatie van het bloed en lymfe, verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn bijstaan bij afweging van lichaam en geest. Thaise massage helpt de verwijdering van afvalstoffen en toxische puin verzameld van fysieke en emotionele belasting. Thaise massage technieken kan bijzonder nuttig zijn in verlichting van hoofdpijn, migraine, artritis, whiplash pijn, verlamming, gevoelloosheid en rugpijn.

 

Thaise Ontspanning Massage (aromatherapie massage).

Aromatherapie massage maakt gebruik van essentiële oliën, afkomstig van planten die van invloed kunnen zijn op je humeur en verlichting van pijn. In massage aromatherapie, worden etherische oliën gemengd met een basis olie zoals zoete amandel, abrikoos, of grapfruit olie. De massage therapeut gebruik maximaal vijf oliën in een mengsel en kiest de oliën op basis van wat je nodig hebt. Een ontspannende massage aromatherapie zou bijvoorbeeld samengesteld kunnen zijn van lavendel of bergamotolie, terwijl een massage voor pijnlijke spieren op basis van pepermunt en eucalyptus zijn.
Etherische oliën zijn vluchtige, sterk geconcentreerde plantenextracten, die afkomstig zijn van bladeren, schors, wortels, zaden harsen en bloemen. Ze kunnen ook worden gebruikt in hydrotherapie baden, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.
Aromatherapie moet niet worden verward met geurstoffen of parfum oliën. Geurstoffen zijn vaak gemaakt van chemicaliën en er ontbreken de eigenschappen van etherische oliën. Dus alleen maar omdat iemand een licht geurende kaars maakt het niet aromatherapie!

 

Thai Spa Ontspanning Massage.

Dit is een behandeling waarbij het totale lichaam wordt gereinigd met behulp van de kruidensauna, verwijderen huid schilvers met natuurlijke producten en het masseren met aromaoliën.
De behandeling ziet er als volgt uit

 • Kruidenstoomsauna ( Thaise kruiden )

 • Huid scrub (suiker of zeezout of Thaise kruiden scrub) en het verwijderen van oude huid schilvers

 • Lichaam douchen

 • Thaise spa massage met aroma olie (daarna lichaam relaxen)

 

Thai Spa Ontspanning Dulax.

Body Wraps zijn ontworpen ter verbetering van het uiterlijk van de huid door het lichaam te ontdoen van overtollige vloeistoffen en toxinen. De voordelen van Body Wraps kunnen zijn ontgiften, het stimuleren van het lymfesysteem en metabolisme en huidverstrakking.

De elastische doeken absorberen en te helpen verwijderen overtollige lichaamsvocht en toxines. De doeken zijn gewikkeld en creëren een thermische deken dat zweten bevordert en helpt bij het afstoten van overbodige lichaamsvloeistof (de vloeistof tussen de kleine ruimtes van lichaamsweefsels).
Body wrap, zijn natuurlijke etherische oliën en zee zout en kunnen ook worden gebruikt in de dagelijkse spa die bijdragen tot het verzachten van de huid. Er kan soms direct resultaat worden gerealiseerd. Omdat toxines en andere lichaamsvloeistoffen uiteindelijk opnieuw ophopen, dient dit dus regelmatig herhaald worden voor een beter resultaat op lange termijn.

De behandeling ziet er als volgt uit

 • Kruidenstoomsauna ( Thaise kruiden )

 • Huid scrub (suiker of zeezout of Thaise kruiden scrub) en het verwijderen van oude huid schilvers

 • Lichaam masker en body wrap (natuurlijke mud en eucalyptus)

 • Lichaam douchen

 • Thaise spa massage met aroma olie (daarna lichaam relaxen)

 

Stoelmassage.

De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel welke wordt meegebracht door de masseuse. De stoel wordt, het liefst, in een rustige afgesloten ruimte geplaatst. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Door stress en of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Het lichaam komt op die manier weer goed in balans. Stoelmassage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert o.a. stress en vermoeidheid en kan de werksfeer en prestaties verbeteren. Daarnaast bevordert het de energie doorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten. Stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress.

 

Thaise Kruiden Stempen.

Traditionele Thaise kruiden worden toegepast ter verlichting van stress en spierontsteking. Kruidenextracten zijn 100% biologisch en gemaakt van de beste kwaliteit en de unieke mix van meer dan tien verschillende Thaise kruiden. Stempen kompressen zijn verpakt in natuurlijke ongebleekt katoen. Voor het beste effect worden de kompressen met stoom van kokend water warm gemaakt waardoor het lichaam de warmte en de werking van de kruiden absorbeert.

 

De kruidenextracten comprimeren heeft vele voordelen. De toepassing van druk met vochtige warmte langs de energie lijnen en op acupressuurpunten is zeer therapeutisch.

De kruiden hebben zelf veel geneeskrachtige eigenschappen zoals antibacteriële werking. Bovendien geven de kompressen een heerlijk aroma en van deze aromatische kruiden als Kamfer, citroengras en Patchouli wordt de stress verlicht.

 

Kruidenstoom Sauna.

Kruiden zijn een dagelijks onderdeel van de Thaise leven, en worden gebruikt in traditionele Thaise genezing voor hun verjongende en balanceren effecten op het lichaam, geest en energie.
Het doel van de sauna is om te ontspannen de spieren na de intensieve massage, maar ook om door de poriën toxinen gebroken door de carrosserie. Zweten is een van de manieren die de natuurlijke zuivering van het lichaam en de Thaise traditioneel kruiden in de sauna helpen in dit proces.

Voordelen gebruik Saunatent zijn o.a. lichaam ontgiften, bevordert de ademhaling, reiniging van de huid, vermindert het vasthouden van water, bevordert gewichtsverlies.

 

Voetzone reflexmassage.

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte massage en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzoel wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze massage wordt vaak als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn dit zou wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren zou een blokkade kunnen worden verminderd of opgeheven.

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

 

Voet Spa Massage.

Voet Spa en Massage, om de voeten te ontlasten, zet je de voeten omhoog en ontspannen. Verzacht en verwen de voeten in een stimulerend bad met zout. Zachte afschilfering, voetmasker (voet ontgiften) gevolgd door een ontspannende voet- en been massage.

 

Gezichtsmassage.

Waarom neemt u een gezichtsbehandeling? Als je gezicht te droog of vet is of je bent constant op zoek naar een manier om oneffenheden te behandelen, dan kan een gezichtbehandeling daarbij helpen.
Een gezichtbehandeling is een diepe reiniging die toegepast wordt op het gezicht. Deze zijn ontworpen om verstopte poriën, blackheads (mee-eters), en andere onzuiverheden die je uitstraling en de algehele gezondheid bepalen te verbeteren. Gezichtsbehandeling bestaat uit een aantal stappen met diverse producten zoals bv crèmes, maskers, pelt, stoombad, afschilfering, extractie, lotions en massage.
Vroeger waren gezichtsbehandelingen alleen ontwikkeld voor vrouwen, maar nu krijgen ook mannen gezichtsbehandelingen. Deze worden aanbevolen om eens in de vier tot zes weken te herhalen om de gezondheid en de schoonheid van de huid te bevorderen.

Er zijn twee behandelingen, de complete en de compacte behandeling, het verschil zit hem in het gebruik van het blackhead -toestel en het verwijderen van ongewenste wimpers. Deze zijn in de complete behandeling opgenomen.

De complete gezichtsbehandeling ziet er als volgt uit

 • Gezichtsreiniging

 • Gezichtstoom sauna

 • Gezichtscrub

 • Gezichtsmassage

 • Verwijderen mee-eters / wimpers (Blackheadtoestel)

 • Gezichtsmasker

 • Crèmebehandeling

 

De compacte gezichtsbehandeling ziet er als volgt uit

 • Gezichtsreiniging

 • Gezichtstoom sauna

 • Gezichtscrub

 • Gezichtsmassage

 • Gezichtsmasker

 • Crèmebehandeling